ENS ADAPTEM A TUClasses i cursos

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/letter_a.png

Classes generals

Ens adaptem a les teves necessitats, sigui quina sigui la teva edat.

Per als més petits (P3 a 1r de primària): Treballem a través de jocs, cançons, contes mitjançant l’inmersió lingüística de l’anglès i un mètode d’ensenyament pròpi.

Per als mitjans (2n a 6è): En aquesta etapa continuem treballant a través de jocs mitjançant l’inmersió lingüística de l’anglès i un mètode d’ensenyament pròpi. Potenciem la part d’speaking i tenim suport físic de llibre el qual utilitzem sense abusar. Creiem que el més important és que els nens i nenes se sentin còmodes i absorbeixin l’anglès d’una manera divertida i inconscient.

Per als adolescents (1r ESO a 2n BAT): En aquesta etapa, canviem el tipus de joc esmentats en els nivells anteriors, però continuem creient que és una eina prou important per als i les nostres alumnes per estar contents i motivats durant les sessions. A més, potenciem l’speaking durant les sessions. Creiem fermament en classes dinàmiques les quals involucrin els adolescents. Els preparem per als nivells de Cambridge i, aquells qui ho volen, fan els exàmens oficials.

Per als adults: Tenim classes adaptades a les seves necessitats des de nivells inicials fins a nivells avançats. Així doncs, sempre se’ls fa una prova per saber en quin grup es poden sentir més còmodes segons el coneixement que tinguin. Es treballen totes les competències de la llengua per, així, poder-la adquirir i enriquir més eficaçment.

Per aquelles persones que tenen un nivell més avançat i els interessi fer classes només de parla, oferim el servei amb professora nadiua online.

Classes privades

Et podem dedicar tot el nostre temps.

Les classes privades estan destinades a tots aquells/es que necessitin una atenció totalment personalitzada. En aquests casos, l’equip de 4U s’adaptarà 100% a les necessitats de l’alumne/a.

https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/letter_b.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/letter_c.png

Cursos intensius d'estiu

Aprofita les vacances per aprendre o reciclar-te.

Durant el mes de juliol es porten a terme intensius de nivell INICIAL, INTERMIG i AVANÇAT per totes aquelles persones que vulguin reciclar-se o millorar el seu anglès i francès. Són cursos amb una duració de 20h durant 15 dies.

Cursos per a empreses

Amplia el teu mercat. Internacionalitza't.

La vostra empresa necessita coneixements d’anglès en l’entorn laboral?

El nostre centre es pot adaptar a les necessitats que tingueu i formar-vos en anglès adaptant-nos als requisits concrets que us facin falta.

Podem adequar les classes de la forma més adient o ajudar-vos a trobar el millor curs.

Ens adaptem a la freqüència i horari que més us convingui.

Els dies i els horaris s’acorden en funció de les necessitats de les empreses per les qual treballem. El preu dependrà del nombre d’alumnes i de les hores de classe.

https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/cursos_empreses.png
https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/extraescolars.png

4U a escoles

Practica anglès a l´escola.

Les activitats d’extraescolars d’anglès pretenen desenvolupar un servei que complementi la formació dels/les alumnes del centre on estudien. La localització de l’activitat dins el propi centre, així com els horaris, permeten que els/les alumnes no s’hagin de desplaçar del seu entorn habitual i puguin disposar de més temps.

El desenvolupament d’aquesta activitat extraescolar, la qual es divideix en 6 subgrups, pretén:

  • Complementar la formació dels/les alumnes, augmentant progressivament el seu nivell de coneixement. 
  • Treballar per nivells (en comptes de per cursos) per optimitzar l’aprenentatge. 
  • Preparar-los per a exàmens oficials de Cambridge: YLE Starters / YLE Movers / YLE Flyers (als quals no s’han de presentar obligatòriament; només si les famílies ho volen). Més informació.
  • Fer una immersió lingüística total per part del professor/a durant les classes. 
  • Introduir la parla anglesa dels nens/es durant les sessions a través de jocs, cançons, contes i preguntes. 
  • Fomentar la lectura i escriptura a través de llibres amens i dinàmics els quals no s’utilitzen durant tota la sessió. (+6 anys)
  • Fer classes amenes i lúdiques per tal de mantenir la motivació dels nens i nenes durant tot el curs. Per no caure en la monotonia es fan canvis d’activitat durant les sessions. 
  • Tenir un tracte obert entre els pares i les mares i el professor/a del seu fill/a així com proporcionar un informe complert de l’alumne a finals del primer i el tercer trimestre a cada família.
  • Portar a terme les sessions al migdia o just a l’hora de sortir d’escola per tal que els nens i nenes disposin de més hores durant les tardes de la setmana.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contacta'ns
Carretera de Berga, 65 08670 - Navàs
+34 608 32 45 95
https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/4u_logo-cmyk-flat_small-640x622.png