COM ENSENYEMMetodologia

bt_bb_section_top_section_coverage_image

La importància de l’aprenentatge de llengües avui dia s’ha convertit en una necessitat; des d’aquells que volen viatjar, fins a qui les necessita per a relacions internacionals.

És per això que, en un món on les relacions personals i laborals impera, tenir una bona formació i coneixement lingüístic no queda en segon pla. 

A 4U impartim classes per a totes les edats i nivells (a partir de 3 anys). 

Els nostres grups són reduïts; així doncs, tindrem de 4 a 8 persones per sessió ja que creiem que un tracte personalitzat és clau per fer el seguiment de cada alumne que es posi a les nostres mans. D’aquesta forma, també es potencia la participació i el treball cooperatiu durant les classes. 

Treballem amb la llengua anglesa com a via de comunicació cap als nens i nenes amb el mètode 4U que te en compte mitjans senzills i afables i on els colors, imatges, música, jocs, contes i la participació activa dels/les alumnes es contemplen com a base sòlida de les classes. 

En els nivells d’adolescents i adults, continuem fomentant l’aprenentatge de forma dinàmica i mitjançant la llengua anglesa. Les classes estan enfocades a adquirir l’idioma sense adonar-se’n i treballant totes les competències lingüístiques per tal que no es faci carregosa i mantenir l’interès dels/les estudiants.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contacta'ns
Carretera de Berga, 65 08670 - Navàs
+34 608 32 45 95
https://4uenglishacademy.com/wp-content/uploads/2020/05/4u_logo-cmyk-flat_small-640x622.png